• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Ekin Koleji Kurucusu

Yasemin REŞİTOĞLU

Yasemin Reşitoğlu, Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Mezuniyet sonrası uzun yıllar devlet kurumlarında biyolog olarak çalıştı. 2005 yılında "Etiğim Yönetimi ve Denetimi" alanında yüksek lisans eğitimini "İlköğretimde Yaratıcılık ve Eleştirel Düşünme Becerisini Geliştirme" üzerine tezini hazırlayarak tamamladı.

STK'ların toplumda üstlendiği görevlerin önemine inandığı için pek Çok STK'da yönetim kurulu üyeliği ve proje komitesinde yer aldı. STK'lara gelir yaratmak için EVET adlı Tiyatro grubunda uzun yıllar çalışmalarını sürdürdü.

Bunlardan bazıları;
Biyologlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
Liyakat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
EÇEV Yönetim Kurulu Üyesi
İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi
Future Problem Solving Türkiye Board Başkanı
Karşıyaka Rotary Geçmiş Dönem Başkanlığı'dır.

Ayrıca Liyakat Proje Komitesi Girişim Okulu Liderliği ve Girişim Kampüsü Projesi, Kanser Hastaları Derneği, Hasta Çocuk Evleri Derneği, Dr. Kemal Tarım Huzurevi, Sipina Bifida Derneği, TLG (Toplum Liderleri Geliyor) ve Özel RAYLA düzenlenmesi, TEGEV Gönüllü Eğitmenliği ve Eğitimde Sistem Düşüncesinin ülkemizde yaygınlaşması için ESD derneği kurucusu ve proje komisyonu üyeliği gibi pek çok proje bazlı çalışmanın düzenlenmesi ve yürütülmesinde görev aldı.

1998 yılından bu yana Ekin Koleji Kurucu Genel Müdürlüğünü, 3.dönemdir EÇEV Yönetim Kurulu Başkanlığını ve Future Problem Solving Türkiye Affiliate Director (Board Başkanı) olarak devam ettirmektedir. Hazal ve Elif'in annesidir.