• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
Robert Koleji Türk Müdürü

Nilhan ÇETİN YAMAÇ

Nilhan Çetinyamaç (Çubuk) Özel Amerikan Robert Lisesi'nin Türk Müdürü olarak görev yapmaktadır. Eğitim alanındaki otuz iki yıllık meslek deneyiminin son yirmi iki yılını eğitim lideri olarak tamamlamıştır. On yıl İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra, 1997 İzmir SEV İlköğretim Okulunda kurucu müdür olarak göreve başlamış ve on sekiz yıl boyunca idari görevini sürdürmüştür. Bu süreçte öğrenmeyi anlamlı kılmak ve zenginleştirmek adına birçok eğitim programı ve projenin uygulanmasına liderlik etmiştir. 2015 yılında Robert Kolej Ailesine katılmış, çalışmalarına halen daha burada devam etmektedir. Okul görevlerine ek olarak, Türkiye Özel Okullar Derneğinde farklı komisyonlarda görev almaktadır.

İzmir Amerikan Kız Koleji mezunu olan Çetinyamaç, lisans eğitimini Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde almıştır. Yurt içinde, yurt dışında birçok eğitim ve sertifika programını tamamlamıştır. PTC (Principal Training Center) tarafından verilen eğitimleri tamamlayarak, Uluslararası Müdür Sertifikası almaya hak kazanmıştır. SEV'de CIS (Uluslararası Okullar Birliği) akreditasyon sürecine liderlik yapmıştır. Robert Kolej'de is NYSAIS akreditasyon çalışmalarının içinde yer almaktadır.

Kitap okumak, farklı yerler ve kültürler keşfetmek üzere seyahat etmek, ailesi ve arkadaşlarıyla zaman geçirmek sevdiği şeyler arasındadır.