• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
Brika Sürdürülebilirlik Kurucusu

Gülin YÜCEL

Gülin Yücel Amerikan Robert Lisesi'ni 1988'de, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü 1992 senesinde bitirdikten sonra, 1993-1994 İngiltere Londra'daki CASS, City Üniversitesi'nden M.B.A. derecesi almıştır.

İş hayatına IBM şirketinde başlamış ve burada yaklaşık 20 sene çalışmıştır. Perakende, sigorta, üretim, otomotiv, enerji, bankacılık olmak üzere farklı sektörlerde uzmanlık geliştirmiş; iş danışmanlığı, e-iş, CRM, ERP ve diğer büyük ölçekli hizmet projesinde çalışmış; 3000'in üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veren dijital satış kanalını yönetmiştir. Sonrasında Pronet Şirketi'nde Genel Müdürlük yapmıştır.

Gülin Yücel, 2014 senesinden bu yana sürdürülebilirlik danışmanlığı yapmakta; bu konunun gelişmesi için yazar, konuşmacı olarak farklı platformlarda destek vermektedir. Önde gelen uluslararası üniversite ve kurumdan eğitim ve sertifikaya sahip olmanın yanı sıra International Society of Sustainability Professionals (ISSP) Organizasyonun çalışmalarını tamamlamıştır ve sürdürülebilirlik profesyoneli sertifikası sahibi olmuştur.

Gülin Yücel, 2012-18 arası Koç Üniversitesi'nde, 2019 itibarıyla da Sabancı Üniversitesi'nde yarı zamanlı akademisyenlik yapmakta; bu kurumlarda ve aynı zamanda 2015'den bu yana Boğaziçi Üniversitesi'nde sürdürülebilirlik dersleri vermektedir.