• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
Eğitim Gelişim Danışmanı ve SEGM Yönetim Kurulu Üyesi

Filiz OKAT

Misyonunu, bireylerin içlerindeki liderlik potansiyelini ortaya çıkararak, kendilerini ve yaşamlarını yönetmelerini sağlamak olarak ifade eden Filiz Okat, yönetim, liderlik, duygusal zekâ, bilişsel davranışçı koçluk, NLP (Neuro Linguistic Programming), bilinçli farkındalık, değişim, gelişim ve iletişim konularında uzmandır.

Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi, Turizm ve İşletmecilik bölümünde; NLP eğitimini, Livcon Learning Academy'de; yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi, İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Yönetim Geliştirme ana bilim dalında; profesyonel koçluk eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde; eğitimcinin eğitimi ve mentorluk eğitimlerini Dördüncü Boyut Akademi'de; doğum anı, öncesi ve sonrasının bireyler üzerindeki etkilerinin önemine olan inancı ile Doğuma Hazırlık Eğitmenliği eğitimini, İstanbul Doğum Akademisi'nde tamamlamıştır.

Sosyal sorumlulukla ilgili gönüllü çalışmalarını, yönetim kurulu üyesi olduğu Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği (SEGM) çatısı altında gerçekleştirmektedir.

Sürekli öğrenmeyi ve bildiklerini paylaşmayı ilke edinen Filiz Okat, insan ve fayda odaklı çalışmalarını Bodrum'da sürdürmektedir.