• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü

Fatih CANPOLAT

Fatih Canpolat, eski bir köy enstitüsü olan Muradiye Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezunu oldu. İlk yüksek lisans derecesini Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümünden aldı; ikinci yüksek lisansına Ankara Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde tez aşamasında devam ediyor.

1999-2006 yılları arasında teknik ve endüstri meslek, genel, süper, fen ve Anadolu liselerinde İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptı. Aynı yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı için çeşitli defalar farklı illerde İngilizce öğretmenlerinin hizmet içi eğitimlerinde eğitmen olarak görev yaptı. 2006-2009 yılları arasında Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Okutmanlığı ve Kur Koordinatörlüğü görevlerini yürüttü. 2009 -2012 yılları arasında Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Lisesi Müdürlüğünün ardından 2013 yılında Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Merkezinde Okul Açma Sorumlusu olarak yeni açılacak TED Okullarının tüm açılış süreçlerini yönetti. 2014-2018 yılları arasında TED Denizli Kolejinde Kurucu Müdürlük ve Genel Koordinatörlük görevlerinde bulunan Canpolat, 2019 yılı Haziran ayından itibaren Fenerbahçe Kolejinin Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Özel ilgi alanları öğretmen eğitimi, eğitsel liderlik, eğitim yönetimi ve denetimi, kurumsal aidiyet çalışmaları, eğitim kurumlarının organizasyonu ve reorganizasyonu, İngilizcenin öğretimi ve uluslararası eğitim programlarıdır.