• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
SEGM Yönetim Kurulu Başkanı, İK ve Yönetim Danışmanı

Çağlar ÇABUK

Odak çalışma alanları arasında, liderlik gelişim programları, mentorluk sistemi kurulumu ve eğitimleri, koçluk programları, kurumsal kültür, değerlerle yönetim, değişim yönetimi, İşyerinde ayrımcılık ve her türlü tacize karşı önleyici mekanizma kurulumu ve yayılımı hizmetleri yer almaktadır.

Çağlar Çabuk, Türkiye'de, mobing (işyerinde psikolojik taciz) konusunda ilk kez saha çalışması yapan "Mobing Bilgilendirme Araştırma ve Destek Merkezi'ni yönetmiştir. Halihazırda kurumsal ve bireysel mobingle mücadelede eğitim danışmanlık hizmeti vermekte, saha araştırmacısı olarak görev yapmaktadır. 2012 yılından beri 2 yılda bir FORUM MOBİNG programlarını düzenlemekte ve "Türkiye'de Mobingle Mücadele Ne Durumda?" konulu araştırmalar yapmakta ve sonuçları raporlayarak kamuoyuyla paylaşmaktadır.

TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu - Mobing Alt Komisyonu'ndaki milletvekillerini bilgilendirmek üzere düzenlenen toplantılarda görev almış̧ olan Çağlar Çabuk, bir sivil toplum projesi olan "TBMM Ortak Çalışma Grupları"nın profesyonel moderatörlüğünü yürütmüştür.

Çabuk, 2010 – 2017 arasında 'Okan, Kadir Has, Bilgi, FMV Işık ve Bahçeşehir Üniversitelerinin Sürekli Eğitim Merkezleri' iş birliğiyle İnsan Kaynakları Yönetimi ve 4 Boyutlu Profesyonel Koçluk eğitim programları düzenlemiştir.

Çağlar Çabuk'un mobing mağdurlarına pratik bilgiler ve öneriler içeren "Sıfıra Sıfır Elde Var Mobing", 4 Boyutlu Koçluk modelini anlatan "Koçluk ve 4. Boyut", ilişki yönetimi "Yumuşak Güç" ve toplumsal cinsiyet olgusunu ele aldığı SOLU-CAN adlı 4 kitabı yayınlanmıştır. Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği (SEGM) Kurucu Başkanı ve PERYÖN üyesidir.

Çağlar Çabuk, ayrıca Koçluk Platformu Derneği (KPD)'nde 2010-2013 ve 2014-2015 dönemlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmış, koçluğun meslek olarak kabul edilmesi çalışmalarına öncülük etmiştir.