• bilgi@forumegitimk12.com

Konuşmacılar

img
Okyanus Kolejleri PDR Bölüm Başkanı

Bora Serhat ÇELİK

Bora Serhat Çelik 2003 yılında başladığı profesyonel meslek yaşantısından bu yana, eğitim kurumlarının rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinin planlanması sürecinde bölüm başkanı olarak görev yapmakta.

Veli ve öğrencilere yönelik yayın editörlüğü, sınav koçluğu, aile danışmanlığı, uzaktan eğitim sistem (LMS) editörlüğü, web sayfası ve blog yazarlığı yapıyor, lisede Kariyer ve Gelişim Saatleri'ne eğitim içerikleri tasarlıyor, Kariyer Kulüpleri projelerini yürütüyor. Gençlerin değerler bilinci ve 21. Yüzyıl yetkinlikleri kazanması için sosyal sorumluluk organizasyonlarını ekip arkadaşlarıyla yürütüyor.

Uzun yıllar liselere ve üniversitelere hazırlık alanında faaliyet gösteren kurumlarda görev yapmış, ulusal sınavlarda çok sayıda Türkiye derecesi başarısı elde eden öğrencilere rehberlik etmiştir.

Yayınlanmış kitapları: 'TEOG Mu? O İş Kolay!' Elma Yayınevi, 'Beni Heyecanlandırıyorsun SBS' Elma Yayınevi, 'Senin Başarı Serüvenin' Timaş, 'Son Yara Bandı' Kashna Kitap Ağacı.

OLUMLU YAŞA isimli Youtube kanalında olabileceğinin en iyisi olmaktan vazgeçmeyenler ve gençlerin yaşam başarısını arttırmak için motivasyon eğitimleri yayınlanıyor.

Ülkemizde de 15 Mayıs Dünya Aile Günü kutlansın diye de çalışmalar yapıyor, www.ailegunu.org'u yayınlıyor.

Sosyoloji lisansını (1997-2001) Anadolu Üniversitesinde, Felsefe Öğretmenliği yüksek lisansını (2005-2007) İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisansını (2017-2019) Biruni Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde tamamlamıştır.